לא נייר ולא פרגמנט ולא חרוזים, אבל זו היתה ההתעסקות היצירתית שלי השבוע - ארוחת סילבסטר לחברים של הבועז, לא כי אנחנו נוהגים לחגוג את המאורע, אלא כי נחמד לארח חברים.
קצת תמונות של חלק מהדברים שהיו על השולחן -
לחם אגוזים שיצא ממש טעים
ריבוע שוקולד-נוגט-פרלינה (כלומר, גירסה לעצלנים של שוקולד-נוגט-פרלינה של פייר הרמה, שאין בה לא נוגט ולא פראלינה, פייר הרמה ודאי מתהפך במיטתו העטויה סדינים שחורים אבל לא אני עשיתי את השינויים במתכון, רק מילאתי אחריהם, סליחה מר הרמה)
פיננסיה פיסטוק-פטל, תמונת הלפני (בועז צילם)-
קאנלה (מאפה צרפתי מאזור בורדו), מבפנים הוא מנוקד בגרגירי וניל ומבחוץ הוא מאד טעים :) הם נראים שרופים אבל הם לא, החלק החיצוני שלהם כולו קרמל קריספי ומגניב.
וכדי שלא תגידו שהפוסט הזה לא קשור לשום דבר, הנה התפריט שהכנתי לקראת הערב, על קארדסטוק קרם שעליו הדבקתי שאריות של ורוד + שחור מנוקד, סרט תכלת, עיגול מסולסל בורוד בהיר וכמובן - חתולשף, כי אין מתאים ממנו. אותיות המילה Menu הן חלק ממתנת היומולדת המגניבה שקיבלתי מענת, קופסה גדולה של חמרים ליצירה בנייר שנבחרו בקפידה :)
אני שמה שתי תמונות כי אני לומדת את המצלמה והפרספקטיבה בתמונה שבה החתול לא בפוקוס מאד מצאה חן בעיני.
והנה התפריט לאחר האירוע, קצת מעוך וקצת מלוכלך אבל עם הכתב היפה של בועז (וכמובן, פירוט מלא של המאכלים)
שבוע טעים לכולם ושנה אזרחית מוצלחת
קצת תמונות של חלק מהדברים שהיו על השולחן -
לחם אגוזים שיצא ממש טעים
ריבוע שוקולד-נוגט-פרלינה (כלומר, גירסה לעצלנים של שוקולד-נוגט-פרלינה של פייר הרמה, שאין בה לא נוגט ולא פראלינה, פייר הרמה ודאי מתהפך במיטתו העטויה סדינים שחורים אבל לא אני עשיתי את השינויים במתכון, רק מילאתי אחריהם, סליחה מר הרמה)
פיננסיה פיסטוק-פטל, תמונת הלפני (בועז צילם)-
ותמונת האחרי, מבפנים הם ירוקים כמו שמן בזיליקום (גם בועז צילם)
קאנלה (מאפה צרפתי מאזור בורדו), מבפנים הוא מנוקד בגרגירי וניל ומבחוץ הוא מאד טעים :) הם נראים שרופים אבל הם לא, החלק החיצוני שלהם כולו קרמל קריספי ומגניב.
וכדי שלא תגידו שהפוסט הזה לא קשור לשום דבר, הנה התפריט שהכנתי לקראת הערב, על קארדסטוק קרם שעליו הדבקתי שאריות של ורוד + שחור מנוקד, סרט תכלת, עיגול מסולסל בורוד בהיר וכמובן - חתולשף, כי אין מתאים ממנו. אותיות המילה Menu הן חלק ממתנת היומולדת המגניבה שקיבלתי מענת, קופסה גדולה של חמרים ליצירה בנייר שנבחרו בקפידה :)
אני שמה שתי תמונות כי אני לומדת את המצלמה והפרספקטיבה בתמונה שבה החתול לא בפוקוס מאד מצאה חן בעיני.
והנה התפריט לאחר האירוע, קצת מעוך וקצת מלוכלך אבל עם הכתב היפה של בועז (וכמובן, פירוט מלא של המאכלים)
שבוע טעים לכולם ושנה אזרחית מוצלחת
המאכלים האלה ממש מעוררי תאבון ונראים מקצועיים לגמרי.
השבמחקהתפריט מקסים (לא שהצלחתי להבין מילה ממה שכתוב עליו...), מתה על החתולשף הזה :-)
שתיהיה שנה אזרחית טובה ומלאה יצירה,
איילת
יאמי!!!!
השבמחקהכל נראה ממש טעים... גם לי האחרונים נראו שרופים D:
והחתול - מדהים!
שתהיה שנה אזרחית טובה :):):):)
חתולשף מודה לכן על שהכרתן במדהימותו, הוא מסכים איתכן ;)
השבמחקאם יש עוד מישהו שהסתקרן אז שאר השולחן כלל לחם בעגבניות כמו שאכלנו בברצלונה (5 דקות הכנה [אם לא מכינים את הלחם לבד כמו שאני עשיתי, הה] וטעים נ-ו-ר-א), ממרח מעלי גפן, חמאת שום, סלט אבוקדו ושרימפ (בועז הכין), ופאייה עוף ומעושנים.
טוב, זה שאת שף מדופלם שעבר 6 סדנאות של עיצוב מזון זה ברור, לא צריך לראות את ה-CV שלך בשביל זה, אבל גם קנית במכולת צלם עם התמחות במזון??? שכותב תפריטים בלועזית-עאסלית? הגזמת... אין דברים כאלה!
השבמחקומתכונים - יש סיכוי לקבל? של הפטריות למשל? ושל מעדן השוקולד שהשף שמקנא בך מתהפך בגללן?
במלים אחרות - התמכרתי!
wintam - תודה, אני ובועז משתדלים לטפח מיומנות של צילום אוכל (לפני שהוא נעלם, כלומר). אנחנו מקווים להשתפר ;)
השבמחקאת מוזמנת לפנות אלי במייל (arapax בג'ימייל נקודה קום) ולקבל מתכונים, בכיף.
וואו, הכל נראה מדהים!
השבמחקאין מילים