הבלוגולדה סגורה!
תודה לכל מי שלקח חלק, שמות הזוכות/ים יפורסמו בעוד יומיים-שלושה, תלוי במצב הרוח של החתולים.
היום הבאתי איתי את הדף הראשון בספר הבישול שלי! טוב, לא שאני כותבת ספר בישול, כמובן, אבל מאז שאנחנו כאן התפקיד העיקרי שלי (חוץ מלשעשע את החתולים) הוא להכין ארוחת ערב. ומכיוון שאני לא אוהבת לחמם אוכל (וגם אין מיקרו, אבל לזה אנחנו כבר רגילים מהארץ) אני בעצם מבשלת כל ערב.
התחלתי מתיקייה במועדפים אבל היא תופחת לאט לאט בדברים שאני רוצה לנסות, ודי בהתחלה הבנתי שאצטרך דרך מוצלחת יותר לשמור את המתכונים שיצאו טובים במיוחד, ולכן החלטתי לייצר לעצמי ספר בישול. מה טוב שגם קיבלתי קופון לספר סטייל לופה האמריקאית (שנקראת פה shutterfly) יחד עם הבמבוק המגניב שלי, אז בכלל.
זה הדף הראשון, התחלתי איתו כי בניגוד למרבית התמונות שמצולמות עם פלאש בגלל שארוחת ערב אוכלים... בערב, וכאן מחשיך כבר בחמש, את התמונות של הקינוחים אני מצלמת באור יום טבעי ויפה, אז הן יוצאות מוצלחות יותר, וזו יצאה ממש נחמד. גם הדף נחמד :) אני מתלבטת אם להשתמש באותו פונט בכל הדפים או לא, אבל מניחה שזה יחליט את עצמו תוך כדי עבודה.
תודה לכל מי שלקח חלק, שמות הזוכות/ים יפורסמו בעוד יומיים-שלושה, תלוי במצב הרוח של החתולים.
היום הבאתי איתי את הדף הראשון בספר הבישול שלי! טוב, לא שאני כותבת ספר בישול, כמובן, אבל מאז שאנחנו כאן התפקיד העיקרי שלי (חוץ מלשעשע את החתולים) הוא להכין ארוחת ערב. ומכיוון שאני לא אוהבת לחמם אוכל (וגם אין מיקרו, אבל לזה אנחנו כבר רגילים מהארץ) אני בעצם מבשלת כל ערב.
התחלתי מתיקייה במועדפים אבל היא תופחת לאט לאט בדברים שאני רוצה לנסות, ודי בהתחלה הבנתי שאצטרך דרך מוצלחת יותר לשמור את המתכונים שיצאו טובים במיוחד, ולכן החלטתי לייצר לעצמי ספר בישול. מה טוב שגם קיבלתי קופון לספר סטייל לופה האמריקאית (שנקראת פה shutterfly) יחד עם הבמבוק המגניב שלי, אז בכלל.
זה הדף הראשון, התחלתי איתו כי בניגוד למרבית התמונות שמצולמות עם פלאש בגלל שארוחת ערב אוכלים... בערב, וכאן מחשיך כבר בחמש, את התמונות של הקינוחים אני מצלמת באור יום טבעי ויפה, אז הן יוצאות מוצלחות יותר, וזו יצאה ממש נחמד. גם הדף נחמד :) אני מתלבטת אם להשתמש באותו פונט בכל הדפים או לא, אבל מניחה שזה יחליט את עצמו תוך כדי עבודה.
(וכן, עקבות הנמלים הקטנות האלה זה הכתב שלי, בגודל אמיתי).
והכותרת זה בכוונה, אני יודעת שלא ככה כותבים את זה, המצאתי אותה כשחזרתי מהקניות ואמרתי לבועז שלדעתי האנשים שהמציאו את השום הכתוש הקפוא של דורות צריכים לקבל פרס נובל על העניין הזה... nobel cuisine :)
בעוד שנה- למכירה בחנות הקרובה לביתכם?
השבמחקמגניב בהחלט ומעורר תיאבון. מתאים לי כזה לא. בוקר...
נראה טוב... גם העוגיות עצמן וגם הדף. אולי זו תחילתה של קריירה חדשה?
השבמחקנראה מעולה !
השבמחקאני בעד שכן תפרסמי ספר בישול...
מבטיחה לקנות אותו !
העיצובים שלך פשוט נהדרים !
LoolaB
זה מרהיב! נובל לגמרי.
השבמחקהדף מקסים, מינימליסטי ויפהפה! נותן לי השראה להתחיל לאגד את כל המתכונים החביבים עלי... (:
השבמחקיפייפה!
השבמחקמקסים!
השבמחקושאלה: איך יצאו העוגיות פלורנטין? הספר שלהם הוא השולט אצלי במטבח ועוד לא ניסיתי את העוגיות...
העוגיות יצאו סבבה, בגלל זה נתתי את כולן במתנה ;)
השבמחקרעיון נפלא הכותרת.....
השבמחקוהעוגיות מגרות.....