9.1.12

nobel cuisine

הבלוגולדה סגורה!
תודה לכל מי שלקח חלק, שמות הזוכות/ים יפורסמו בעוד יומיים-שלושה, תלוי במצב הרוח של החתולים.

היום הבאתי איתי את הדף הראשון בספר הבישול שלי! טוב, לא שאני כותבת ספר בישול, כמובן, אבל מאז שאנחנו כאן התפקיד העיקרי שלי (חוץ מלשעשע את החתולים) הוא להכין ארוחת ערב. ומכיוון שאני לא אוהבת לחמם אוכל (וגם אין מיקרו, אבל לזה אנחנו כבר רגילים מהארץ) אני בעצם מבשלת כל ערב.

התחלתי מתיקייה במועדפים אבל היא תופחת לאט לאט בדברים שאני רוצה לנסות, ודי בהתחלה הבנתי שאצטרך דרך מוצלחת יותר לשמור את המתכונים שיצאו טובים במיוחד, ולכן החלטתי לייצר לעצמי ספר בישול. מה טוב שגם קיבלתי קופון לספר סטייל לופה האמריקאית (שנקראת פה shutterfly) יחד עם הבמבוק המגניב שלי, אז בכלל.

זה הדף הראשון, התחלתי איתו כי בניגוד למרבית התמונות שמצולמות עם פלאש בגלל שארוחת ערב אוכלים... בערב, וכאן מחשיך כבר בחמש, את התמונות של הקינוחים אני מצלמת באור יום טבעי  ויפה, אז הן יוצאות מוצלחות יותר, וזו יצאה ממש נחמד. גם הדף נחמד :) אני מתלבטת אם להשתמש באותו פונט בכל הדפים או לא, אבל מניחה שזה יחליט את עצמו תוך כדי עבודה.

(וכן, עקבות הנמלים הקטנות האלה זה הכתב שלי, בגודל אמיתי).

והכותרת זה בכוונה, אני יודעת שלא ככה כותבים את זה, המצאתי אותה כשחזרתי מהקניות ואמרתי לבועז שלדעתי האנשים שהמציאו את השום הכתוש הקפוא של דורות צריכים לקבל פרס נובל על העניין הזה... nobel cuisine :)

9 תגובות:

  1. בעוד שנה- למכירה בחנות הקרובה לביתכם?
    מגניב בהחלט ומעורר תיאבון. מתאים לי כזה לא. בוקר...

    השבמחק
  2. נראה טוב... גם העוגיות עצמן וגם הדף. אולי זו תחילתה של קריירה חדשה?

    השבמחק
  3. נראה מעולה !
    אני בעד שכן תפרסמי ספר בישול...
    מבטיחה לקנות אותו !
    העיצובים שלך פשוט נהדרים !

    LoolaB

    השבמחק
  4. זה מרהיב! נובל לגמרי.

    השבמחק
  5. הדף מקסים, מינימליסטי ויפהפה! נותן לי השראה להתחיל לאגד את כל המתכונים החביבים עלי... (:

    השבמחק
  6. מקסים!
    ושאלה: איך יצאו העוגיות פלורנטין? הספר שלהם הוא השולט אצלי במטבח ועוד לא ניסיתי את העוגיות...

    השבמחק
  7. העוגיות יצאו סבבה, בגלל זה נתתי את כולן במתנה ;)

    השבמחק
  8. רעיון נפלא הכותרת.....
    והעוגיות מגרות.....

    השבמחק